Simply Home

Nurse

Dilsen-stokkem

Schedule an appointment

Please enter your details to book

Thuisverpleging Simply Home
Schoolstraat 70,
3650 Dilsen-stokkem

Specialities

Spoken languages

  • Dutch

Access information

Tu.
07:00 - 20:00

Accessibility

Payment methods

Click on a marker to get directions

Description

Pascal Gijsen, zaakvoerder, gebrevetteerd verpleegkundige, wondspecialist, palliatieve zorgen, gespecialiseerd voetverzorger/Medisch Pedicure, Massagetherapeut (in opleiding)

Bianca Gijsen-Bögels, zaakvoerder, gebrevetteerd verpleegkundige, wondspecialist, palliatieve zorgen.

Alle afspraken vol....? maar dringend hulp of dagelijks wondzorg of injecties (in onze praktijk) nodig? Bel ons en wij kijken waar we u kunnen helpen tijdens extra consult momenten.
Voor algemene verpleging blijven wij u bezoeken bij u thuis en spreken we een vaste tijd met u af.

Medische pedicure regio Dilsen-Stokkem, Maaseik en Maasmechelen
Een van de specialiteiten van Thuisverpleging Simply Home is het geven van behandelingen op het vlak van voetproblemen. Onze voeten moeten ons lichaam heel ons leven dragen en zijn dan ook het meest belaste deel van ons lichaam. Daarom bieden wij een gespecialiseerde voetverzorging aan die verdergaat dan de gewone pedicure. Een goede voetverzorging is dan ook van groot belang. Naast de hygiënische verzorging van nagels, nagelriemen en eelt, kunnen wij ook gespecialiseerde technieken aanbieden.

Pathologische eelt
Likdoorns
Eeltpitten
Ingegroeide nagels
Schimmelnagels
Losgekomen nagels verzorgen
Diabetische voet
Maar ook het verzachten van pijnlijke punten. Kortom, een echte oplossing voor al uw voetproblemen.

Thuisverpleging Simply Home heeft een volledig uitgeruste praktijkruimte waarin wij alle apparatuur voor handen hebben om u van een goede voetverzorging te voorzien.

Bloedafname regio Dilsen-Stokkem, Maaseik en Maasmechelen
Dient er regelmatig een bloedafname te gebeuren? Maar kan u pas na 08.30u bij uw huisarts terecht hiervoor. Simply Home reikt u de oplossing aan. Als verpleegkundige doen wij de voorgeschreven bloedafname en bezorgen ze aan het medisch labo van uw huisarts. Dit kan iedere dinsdag vanaf 07.00u ’s morgens, steeds op afspraak. De verwijzing voor een bloedafname en de resultaten van de bloedafname, dienen steeds via uw huisarts te gebeuren. Voor de bloedafname heeft u altijd de aanvraag van uw huisarts nodig.

Gespecialiseerde wondzorg en injecties:
Is het voor u handiger om uw wondzorg of uw injecties in onze praktijk te laten plaats vinden? Dat kan. Maak eenvoudig weg hier uw afspraak. Voor wondzorg en injecties heeft u steeds een verwijzing van uw huisarts nodig.

See all

Education

  • Gebrevetteerde Verpleegkundigen
  • Gespecialiseerde voetverzorging / Medische Pedicure
Schedule an appointment Back to the profile