Performance unit Oostakker

Orthopedic Specialist

Oostakker

Schedule an appointment

Please enter your details to book

Aqtor Performance unit Oostakker – loopanalyse
Herman Teirlinckstraat 15,
9041 Oostakker

Spoken languages

  • Dutch

Practice information

Opening hours

Mo.
09:00 - 17:00
Tu.
09:00 - 17:00
We.
09:00 - 17:00
Th.
09:00 - 17:00
Fr.
09:00 - 17:00

Accessibility

Payment methods

Click on a marker to get directions


Description

Performance unit
Aqtor! is sinds haar oprichting een trouwe partner van de orthopedische chirurgie en revalidatie. Hierdoor beschikken we over een uitgebreid netwerk aan artsen en paramedici (kiné, ergo, osteo, ...). Dankzij deze professionele ondersteuning kunnen wij u perfect begeleiden naar orthopedisch advies inzake orthesen, prothesen, bandages, steunzolen, ... Onze biomechanische analyse biedt de mogelijkheid om via individuele benadering professioneel advies te geven.

Bewegingsanalyse
Bij een bewegingsanalyse wordt a.d.h.v. dots een specifieke beweging van een gewricht of lichaamsdeel geanalyseerd. Gebruik makend van video-analyse worden via high speed camera’s beelden opgenomen en vervolgens in 3D ontleed. Elke klant zal een uitgebreid analyse rapport bekomen dat gedeeld kan worden met de specialist en sportclub.

Fittingsanalyse
Binnen de fitting kunt u zowel terecht voor de afstelling, het aanpassen of het aanmeten van uw orthese/prothese. Het nastreven van een perfecte pasvorm is daarbij primordiaal. Onze verstrekers werken binnen een multidisciplinair team met aandacht voor probleemoplossend handelen en met het oog op functionele zelfstandigheid van de klant. Ook hier zullen we een uitgebreid verslag kunnen delen met de klant en de behandelend geneesheer-specialist. Hier zal dan ook technisch advies bij zitten betreffende de orthese of prothese.

Loopanalyse
Voor een loopanalyse kunnen we van een standaard drukmeting tot de meest uitgebreide vorm van analyse gaan. Dit is afhankelijk van de pathologie of de complexiteit van het probleem dat zich stelt.
Aqtor! biedt loopanalyses aan voor alle leeftijdscategorieën en voor elk type sporter. Dankzij de professionele apparatuur die gebruikt wordt tijdens de analyse kunnen we high-performance steunzolen vervaardigen.

Beschikbare analyse niveaus:

Basic!: Deze analyse omvat een 3D-maatname voor orthopedische steunzolen.
Pro!: Dit pakket omvat een medisch intakegesprek, een sta-, stap- en loopanalyse met uitgebreide toelichting van de analyseresultaten en persoonlijk advies. Daarnaast is een klinisch onderzoek in de prijs inbegrepen. Het resultatenrapport krijgt u mee bij afhaling van de steunzolen.
Expert!: Dit pakket is op maat, omvat een medisch intakegesprek, een sta-, stap- en loopanalyse met uitgebreide toelichting van de analyseresultaten en persoonlijk advies. Daarnaast is een klinisch onderzoek in de prijs inbegrepen. De sterkte van dit pakket is de individuele opvolging met op regelmatige basis een analyse en rapportering. Dit gedurende een afgesproken periode.

See all
Schedule an appointment Back to the profile