Lucien Lefevre

Plastic Surgeon

Aalst

Schedule an appointment

Please enter your details to book

Plastische Heelkunde Aalst Dr. Lefèvre
Moorselbaan 164,
9300 Aalst

Specialities

Spoken languages

  • Dutch
  • - English
  • - French
  • - German

Practice information

Click on a marker to get directions


Description

Dr. Lefèvre is erkend plastisch chirurg sinds 2002. Hij is lid van de Royal Belgian Society of Plastic Surgery (RBSPS) en Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum. Daarenboven volgde hij een bijzondere licentie in microchirurgie en vervolmaakte zich in de modernste technieken in esthetische en reconstructieve heelkunde in binnen- en buitenland.

Hij beheerst dan ook de nieuwste ontwikkelingen in de plastische heelkunde. Dr. Lefèvre verbleef ook meermaals in het buiteland voor ontwikkelingssamenwerking (Congo, Oeganda, Afghanistan, Tanzania en Burundi), is actief lid van Artsen Zonder Vakantie, en bezit uitgebreide ervaring als spreker over zijn werk in het buitenland en als lesgever in zijn vakgebied.

In zijn vrije tijd is hij een fervent wielrenner en schaker. Hij is voorzitter van de Koninklijke Schaakclub PION Aalst.

Als diensthoofd van het team plastische heelkunde in het OLV Ziekenhuis, is Dr. Lefèvre werkzaam in het OLV Ziekenhuis te Aalst, in het OLV Ziekenhuis Campus Asse en in het Medisch Centrum Ninove. Patiënten kunnen voor een privé-consultatie na afspraak ook terecht in zijn thuispraktijk: Hof-ter-Burstbaan 4, 9280 Lebbeke. Afspraken kunnen gemaakt worden via het secretariaat.

Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar esthetische aangezichtscorrecties, zowel chirurgisch (ooglidcorrecties, facelift) als niet-chirurgisch (laser, Botulinum Toxine, fillers) en borstcorrecties (vergroting, lift en verkleining).

See all
Schedule an appointment Back to the profile