Frederik Verbeke

General Practitioner (GP)

Brugge

Schedule an appointment

Please enter your details to book

Cabinet Dr. Verbeke Frederik.
Palmstraat 4B102,
8000 Brugge

Spoken languages

  • Dutch
  • - English
  • - French
  • - German
  • - Spanish

Practice information

Opening hours

Fr.
09:30 - 17:30
Sa.
09:30 - 17:30

Payment methods

Click on a marker to get directions


Description

Mijn naam is dokter Verbeke Frederik. Ik ben algemeen geneesheer met een ervaring van 8 jaar. Ik ben eveneens adviserend geneesheer voor de Europse Commissie. Sinds september 2019 cinsulteer ik in een medisch kabinet in de Palmstraat 4B102 in het centrum van Brugge.
Consultaties gebeuren enkel op afspraak via doctena.be of per telefoon (+32) 497 68 71 19.
Parkeren kan publiek in parking Biekorf (of Zilverpand). Ik nodig u uit op het afgesproken tijdstip aan te bellen. Bij het weerklinken van de zoemer, kunt u met de lift naar het eerste verdiep. De praktijkdeur staat open en de wachtzaal bevindt zich de eerste naar links.

U kunt me consulteren voor de aanpak van fysieke en psychische klachten. Ik beoog een geïntegreerde medische aanpak in samenspraak met u, in de overtuig dat uw welzijn niet alleen bepaalde wordt door fysisch lijden maar ook door psychosociale factoren. Ik bied u dus een een gepersonaliseerde zorg aan gebaseerd op 'evidence based medicine' richtlijnen.
Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in de preventieve geneeskunde, die voornamelijk bestaat uit bloed-en urine-onderzoek die vanaf 40 jaar jaarlijks aan te raden valt. Dit laat toe om diabetes, kanker, ontsteking, infectie en allergie op te sporen. Ik kan ook de stofwisseling (schildklier en bijniren) evalueren, naast het functioneren van diverse organen (hart, bloedvaten, lever, nieren, prostaat, blaas, bot, beenmerg, immuniteitssysteem, maag en darmen).
Ik ben tenslotte gespecialiseerd in de aanpak van orthopedische en dermatologische aandoeningen. Infiltraties (knie, heup, schouder) en cryotherapie van wratten en fivromen behoren tot mijn vaardigheden.

See all

Education

  • 2000: start studie geneeskunde aan de universiteit Gent
  • 2006: 5 maanden stage in het universitair ziekenhuis van Genève
  • 2007: Master in de Geneeskunde aan de Unviersiteit van Gent
See all
Schedule an appointment Back to the profile