Dr. Pieter Cuypers

Psychiatrist

Hasselt

Schedule an appointment

Please enter your details to book

Communicatiegroep - Groepspraktijk voor psychotherapie
Kramerslaan 15 Bus 5.3, Hasselt, 3500 Limburg, Belgium

Spoken languages

  • Dutch

Practice information

Opening hours

Mo.
08:00 - 22:00
Tu.
08:00 - 22:00
We.
08:00 - 22:00
Th.
08:00 - 22:00
Fr.
08:00 - 22:00

Accessibility

Payment methods

Click on a marker to get directions


Description

Dr. Pieter Cuypers is in 2012 aan de KU Leuven afgestudeerd als kinder– en jeugdpsychiater en volgde een bijkomende opleiding in de gezins– en systeempsychotherapie bij Context, UPC KU Leuven. Tijdens de opleiding heeft hij een brede kinderpsychiatrische kennis opgedaan en heeft hij zich kunnen verdiepen in specifieke doelgroepen zoals eetstoornissen, angst- en stemmingsstoornissen en ziekenhuispsychiatrie. Als gezins- en systeemtherapeut werkt hij graag met de context. Hij is er immers van overtuigd dat kinderpsychiatrische problemen moeten gezien worden in relatie tot de gezinsdynamiek en een brede, maatschappelijke context.
Behalve in de Communicatiegroep, is hij ook werkzaam in Ligant, netwerk geestelijke gezondheid voor kinderen en jongeren.

U kan bij dr. Pieter Cuypers terecht voor kort– en langdurige psychotherapie, kinderpsychiatrische diagnostiek en medicatie-opvolging. Er wordt in de praktijk nauw samengewerkt met de psychotherapeuten, kinderpsychologe of pedagoge. De meeste psychotherapeuten hebben een bijkomende specialisatie – of therapieopleiding gevolgd. De therapeuten in onze praktijk zijn bovendien aangesloten bij hun beroepsvereniging.

Dr. Pieter Cuypers heeft de conventie aanvaard. Dit betekent dat er in de praktijk gewerkt wordt volgens de officiële tarieven van het RIZIV. Deze zijn terug te vinden op

De betaling is contant. Er is de mogelijkheid om met de bancontact-app (QR-code) te betalen, cash of met een instant overschrijving.See all

Education

  • Arts
  • Kinder- en jeugdpsychiater
  • Postgraduaat gezins–
See all
Schedule an appointment Back to the profile